KTX ZING EN DANS IN DE MIX

KTX

Kids to Express biedt talentvolle kinderen van 8 – 13 jaar een unieke kans zich persoonlijk en muzikaal te ontwikkelen. Het kinderkoor wordt geleid door de gerenommeerde kunstenaars Michiel Rozendal en Linda Hibma.

Michiel Rozendal is zangcoach, pianist, muzikaal leider en dirigent o.a. van het succesvolle BNN-VARA’s ‘Kinderen voor kinderen’. Linda Hibma is zangeres, danseres, kinderregisseuse en docent. Naast optredens in voorstellingen werkte zij als kinderregisseuse in tal van musicals van Joop van den Ende Theaterproducties B.V.

Samen spreken zij ‘oor’ en ‘oog’ aan door beweging te integreren in de zanglessen en de uitvoeringen. KTX – zang en dans in de mix.

 

Inzage jaarverslag en -rekening 2021:

Jaarverslag 2021 Kids to Express

 

Meer informatie in het beleidsplan:

CONTACT

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaand adres, of een bericht te sturen met het formulier.

Henk Dooijes (secretaris)

Nieuwe Hilversumseweg 76,

1406 TL Bussum

035- 6917080

  FILMPJES

   

  Kijk hier naar de kick-off Kids to Express on stage! op GooiTV (30 juni 2021):

  ————–

  Ayana Voss uit Bussum won de finale van het Junior Songfestival! Ze vertegenwoordigt Nederland op 19 december op het Junior Eurovision Songfestival: de grote finale in Parijs. Bekijk hieronder haar optreden en bekijk ook het filmpje waarin Ayana zingt voor Kids to Express!

  Presentatie van kinderkoor Kids to Express op 20 september 2020 in de Spieghelkerk te Bussum

  Deel 1: toelichting door Riegonda van Welie (predikant Spieghelkerk, Bussum) – Ayana Voss (oud-lid Kinderen voor Kinderen) zingt ‘Wereldplan’ – piano: Michiel Rozendal (zangcoach Kinderen voor Kinderen).

  Deel 2: presentatie door Stephan van der Windt (bestuurslid Stichting Kids to Express) – Ragnild Meulenberg zingt ‘You say’ (Lauren Daigle) – piano: Michiel Rozendal.